×

  • Figuren_11
  • Figuren_12
  • Figuren_9
  • Figuren_7
  • Figuren_8
  • Figuren_10

 

>> een gevarieerd en seizoensgebonden pakket groenten en/of fruit
>> wekelijks of elke twee weken
>> af te halen in één van onze afhaalpunten

>> biologisch geteeld, vers, lekker en gezond
>> proeven van minder gekende groenten zoals warmoes, mizuna, paksoi, ... 

WEEKSAMENSTELLING & BESCHIKBAARHEID

De weeksamenstelling verschijnt telkens een week vooraf op onze site en via een nieuwsbrief. Let wel op! De samenstelling is altijd onder voorbehoud. Door onvoorziene omstandigheden kan het gebeuren dat wij de inhoud van het pakket last minute moeten wijzigen. Dit om een correcte hoeveelheid en versheid te kunnen garanderen. 

KLIK OP DE FOTO'S VOOR MEER INFORMATIE TE KRIJGEN OVER DE VERSCHILLENDE PAKKETTEN. 

Groentenpakket SMALL - 1 persoon - 3 à 4 verschillende soorten groenten - 10€
Groentenpakket MIX - 3 à 4 verschillende soorten fruit, 4 à 5 verschillende soorten groenten - 20
Groentenpakket MEDIUM - 2 personen - 4 à 5 verschillende soorten groenten - 15€
Groentenpakket LARGE - 4 personen - 7 à 8 verschillende soorten groenten - 25€
Groentenpakket FRUIT - 3 à 4 verschillende soorten groenten - 15€
 

ZIN IN EEN BIO-ABONNEMENT?

Eens proberen? Onze pakketten zijn los te bestellen, bestel eenvoudig via onze webshop. Om je de kans te geven kennis te maken met de abonnementsformule, bieden we ook een proefabonnement aan voor vier weken. Beide opties vind je terug op onze webshop. Bij het afhandelen van de bestelling kies je ook je afhaalpunt. Neem hiervoor alvast hieronder een kijkje.

Graag een abonnement? Voor een abonnement dien je onze abonnementsovereenkomst in te vullen. Je kiest het type pakket, de frequentie van levering (wekelijks of tweewekelijks) en het afhaalpunt. Je ondertekent het mandaat om een domiciliëring op te starten en de rest loopt vanzelf. Je stuurt het via e-mail terug naar naar abo@diepenboomgaard.be of stuurt het op naar Rijkenhoekstraat 80, 1850 Grimbergen.

Op vakantie? Ons abonnement is flexibel. Stopzetten en pauzeren van je abonnement kan op elk moment, mits een week op voorhand schriftelijk (via e-mail) te verwittigen. 

AFHAALPUNTEN

Wil je zelf een afhaalpunt opstarten? Vanaf 5 abonnees leveren wij graag onze pakketten bij jou! Heb je een suggestie voor een afhaalpunt in je buurt? Laat het ons weten via abo@diepenboomgaard.be. Alle pakketten staan wekelijks klaar voor afhaling op de vermelde dag en uur.

CONTACT

Verantwoordelijke: Tom Van Opstal

0478 99 87 35

abo@diepenboomgaard.be